Prevajanje prevodi

Osnovni poceni prevodi

 Osnovni prevod vam omogoča splošno razumevanje in največkrat zadostuje za interno uporabo v podjetju, splošno razumevanje besedila, poslovno komunikacijo.

Lektoriranje poceni prevodi

Lektoriranje besedila omogoča poleg prevoda s strani prevajalca tudi preverjanje kakovosti prevoda. Vaše besedilo namreč pregleda tudi izkušeni  lektor.

O nas

Zakaj DVOJKA d.o.o.?

 

Podjetje DVOJKA d.o.o. je dolgoletni ponudnik izjemno hitrih, kakovostnih in cenovno dostopnih, poceni prevodov.

Poceni prevodi

 

Boljši in hitrejši prevajalci ter optimizacija administracije poskrbijo, da so naši prevodi cenejši od konkurence. Našo ekipo sestavljajo izkušeni in strokovni koordinatorji, ki obvladujejo najnovejšo tehnologijo sistemov za obdelavo dokumentov ter široka ekipa kakovostnih, odzivnih in zanesljivih prevajalcev. Naše stranke lahko glede na svoje potrebe izberejo tako vrsto najugodnejših prevodov in lekture besedil kakor tudi nabor dodatnih storitev s področja obdelave dokumentov.

Zakaj tako poceni prevodi?

•    Uporaba vrhunske tehnologije
•    Prevod prilagodimo potrebam strank
•    Širok nabor prevajalcev in lektorjev
•    Izkušeni in hitri prevajalci
•    Optimizacija administracije
•    Enostavna ponudba in poudarek na temeljni storitvi

Prevajalci

Med prevajalci izbiramo le najboljše in najodzivnejše prevajalce, ki vsakič poskrbijo za jezikovno ustrezen prevod. Njihovo delo ni preprosto, saj zahteva dobro poznavanje prevajalskih tehnologij in ogromno jezikovnega znanja. Naši prevajalci se tako redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje.

Tehnologije

V prevajalski agenciji veliko vlagamo v prevajalsko tehnologijo. Tako lahko vaša besedila prevedemo mnogo hitreje in kakovostneje. Besedilo, ki nam ga posredujete, se lahko s pomočjo t.i. OCR programov in pripomočkov pretvorijo v tekstovno datoteko tudi iz formatov, kot so .pdf, .tiff, .jpg, itd.

eXTReMe Tracker